Fashion| Hodnocení outfitu 002

11. dubna 2013 v 15:03 | Marti |  Móda
Bon Jour!
- dneska máme čtvrtek. Awww zítra bude konečně pátek! Tento týden tak divně utíká, chvíli utíká rychle a v další chvíli strašně pomalu. Navíc si musím opravovat známky aby vysvědčení nevypadalo, tak no .. =D Dnešní článek bude jen hodnocení outfitu =) Takže doufám, že se vám to bude líbit =33



Tumblr_mg9hrlujba1riiyovo1_500_large


Tákže, kde začít? Začnu tím co je mi z tohoto outfitu nejmilejší.. válenky :33. Podle mě se válenkama nedá (skoro) nic pokazit. Hodí se jak k ryflím tak k legínám, takže podle mě se hodí (relativně) ke všemu =) Dál je tam kabelka, která je velká a jednoduchá a já jsem za heslo 'Všeho moc škodí' a tak jsem raději za jednoduchost, prostě tato kabelka je dokonalá :3 . Šála, co o ní napsat? Barevně se mi děsně líbí, ale já šály moc nenosím, protože si to vždycky nějak blbě uvážu a potom mě to škrtí, škrábe a nevím co ještě :D A nakonec 'kabátek' (nebo jak to nazvat..) Ten se mi už tak moc nelíbí, ale stylem a barvou to ladí jak k botám, tak ke kabelce a také k šále, takže k tomu není prakticky co vytknout, ale prostě se mi nelíbí, že je to takové ... opelíchané :D. No co každý máme jiný styl :)
Celkové hodnocení: Jelikož je layout barevně i stylem sladěný dostává 9/10 bodů. Ten jeden bod je za ten kabátek, ale zase se to úžasně vyvažuje válenkama a kabelkou :33
A jaký je váš názor?
xx Marti
 


Komentáře

1 Muchachita | Web | 11. dubna 2013 v 16:41 | Reagovat

No, já bych si z tohohle vybrala tak maximálně šátek, možná i kabelku, ale jinak se mi to vůbec nelíbí.. Válenky fajn na doma místo bačkor, ale jinak se mi nelíbí, protože v nich člověk za chvíli začně "šmatlat", prostě mu kotníky začanou padat jakoby dovnitř a dolů, jestli víš co myslím..:)

2 El | Web | 11. dubna 2013 v 18:52 | Reagovat

Mě se to náhodou dost líbí. ;)) Brala bych to všechno. O:-) Už jsem pro tebe hlasovala a budu znova. ;)

3 Šárka) | Web | 11. dubna 2013 v 19:14 | Reagovat

Ten outfit je fakt dokonalej!!!♥

4 Šárka) | Web | 11. dubna 2013 v 19:16 | Reagovat

Jenom se tě chci zeptat .. zapíšeš si mě teda?:D:))

5 mouli-e | E-mail | Web | 12. dubna 2013 v 6:35 | Reagovat

:-)  Mně se strašně ten outfit hrozně líbí :)  a ten kabátek,to bych asi souhlasila s tebou :) brala byhc vše a snad i ten kabátek,ale asi bych z něho nebyla nejnadšenější :) fakt je takovej "opelichanej" :D ¨

Ale jinak celkově souhlasím s tebou :)

A v soutěži ti dávám hlas pokaždé,když to jde :)

6 An.✝ | Web | 12. dubna 2013 v 16:34 | Reagovat

To je cele dokonalé:O :')

7 Kikush :) | Web | 12. dubna 2013 v 16:50 | Reagovat

Krásny outfit :-) :D
PS: Prepáč že som tu dlho nebola, nešiel mi net :-)

8 °Hope | Web | 12. dubna 2013 v 17:30 | Reagovat

celkově je to hezké jen se mi taky nelíbí ten "kabátek" není to vůbec můj styl a hlavně nejsem moc na umělé kožešiny apod. :P

9 blom | Web | 13. dubna 2013 v 7:32 | Reagovat

Nádherný outfit!!!

10 Sarah | Web | 13. dubna 2013 v 11:19 | Reagovat

Líbí se mi všechno :))

11 Dulce Nika | Web | 13. dubna 2013 v 19:26 | Reagovat

pekné veľmi :)

12 °Hope | Web | 14. dubna 2013 v 12:06 | Reagovat

ahoj,jen chci říct že jsou výsledky kontroly affs :3 http://beauty-stars-tips.blog.cz/1304/vyhodnoceni-kontroly-affs

13 Waya^^ | 14. dubna 2013 v 12:07 | Reagovat

Veci sú pekné až na tie válenky ako hovoríš.. ;) Sú tak strašné! Ja nechápem ako si ich niekto môže dať na nohy keď sú strašné, otrepané a má ich každý! :-! môj názor ;))

14 Sid | Web | 5. května 2013 v 19:59 | Reagovat

Aloha, krásny outfit :D P.S.: som Sid a som nová spoluadminka na blogu  www.dulcenika.blog.cz

15 Dulce Nika | Web | 5. května 2013 v 20:16 | Reagovat
16 waiting | Web | 9. května 2013 v 18:44 | Reagovat

Je to fakt krásný outfit, ale taky se mi moc nelíbí ten kabátek

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Děkuji za návštěvu a budu ráda když se vrátíte, nebo zanecháte komentář :33
~~~